Preguntas ciudadanas Gobierno
Es

Per qué este govern es burla dels ciutadans fent obres a la platja en estiu quan les podria fer en hivern?

2 de Agosto de 2019
100 %a favor
1 voto (1/0)

No puc entendre de cap manera com un govern vol fer el mal molestant als veïns que pretenen descansar i disfrutar de les seues VACANCES. Per això es una PLATJA no? per a descansar en estiu?. Els ciutadans entenem com una falta de respete enorme el fet de que cada ESTIU comencen a fer obres A LA PLATJA. (Han tingut tot l'hivern per a fer 300 auditoris i 400 places en eixe temps).

Un clar exemple es el auditori Baladre. Portem varios anys consecutius en que les obres s'aparen durant l'hiver quan no hi ha ningú i s'acomencen en estiu quan tot el mon comença el seu periode de vacances. AÇÒ ES UNA BURLA!!!!, i damunt veig que la quantitat de recursos que dediquen es la justa per a fer que les obres duren el més possible!!!.
Damunt les mesures de seguretat son més que deplorables!!!, l'altre dia els operaris es van deixar una reixa mig tombá cap al carrer invaint el carril on quasi em talle el coll al circular en bicicleta. Un policia ho va vore al dia següent i la va posar be. On está el personal de prevenció de l'obra?. Deu estar de vacances...

A vore si este gover fa que s'aparen les obres o les acaben molt pronte perque no estan construint una pirámide...

Argumentos a favor
Máximo 255 caracteres
Argumentos en contra
Máximo 255 caracteres
Un comentario
 • Faceless avatar thumb 70
  ¿Algo que decir?… comenta esta pregunta
 • Administrador
  2 de Agosto de 2019

  Hola Lucas. Des del departament d'urbanisme de l'Ajuntament de Gandia sempre s'evita, en la mesura que siga possible, que es realitzen obres a la platja en el període estival. En el cas de les obres relacionades amb la plaça Baladre és cert que s'ha produït un retard en les mateixes per causes alienes al propi Ajuntament: es va haver de paralitzar perquè l Espai Baladre poguera ser seu electoral en les eleccions Generals i després en les Municipals i, a més, el període de fortes pluges va inundar parts de l'obra. Això va produir un retard estimat d'unes 8 setmanes.
  Segons l'ordenança reguladora, en període estival es poden executar "totes aquelles accions que transmeten un nivell sonor inferior al límit establit en la Llei 7/2002, de 3 de desembre". Per això, els treballs actuals estan relacionats amb moviment de terres, formigonada de tancament, murs i paviments, instal·lació de reg, de subministrament d'aigua i en general, accions dins dels límits de la norma.
  Li preguem disculpe si aquestes accions li han produït alguna molèstia, en breu finalitzaran les obres.
  Salutacions.