Preguntes ciutadanes Atención ciudadana
Va

Ordenança de Transparència. Cap III, Art. 10, secció 2a. Obligacions específiques de publicació.

Per Salva
11 de Febrer de 2019
0 vots

Hola, vuic saber qué passa amb les Obligacions específiques de publicació de la LLEI DE TRANSPARÈNCIA i la "ORDENANÇA MUNICIPAL DE TRANSPARÈNCIA, ACCÉS A LA INFORMACIÓ I REUTILITZACIÓ DE DADES DE L'AJUNTAMENT DE GANDIA" i saber com a ciutadà que mecanismes puc emprar per a exigir el seu cumpliment, ja que com cita la 2a secció de l'Article 10, Capítol III, s'hauràn de publicar i cite textualmenti "les declaracions inicial, final i anuals de béns i activitats dels membres corporatius". Aleshores demane des de ací el seu cumpliment abans de lo possible.

Ordenança de Transparència. Cap III, Art. 10, secció 2a. Obligacions específiques de publicació. S'hauràn de publicar i cite textualmenti "les declaracions inicial, final i anuals de béns i activitats dels membres corporatius" (..).
Per tant, en base a la Ley de Transparencia estatal i a la "ORDENANÇA MUNICIPAL DE TRANSPARÈNCIA, ACCÉS A LA INFORMACIÓ I REUTILITZACIÓ DE DADES DE L'AJUNTAMENT DE GANDIA" vuic conèixer les declaracions inicial, final i anuals de bèns i activitats dels membres corporatius.

Arguments a favor
Màxim 255 caràcters
Arguments en contra
Màxim 255 caràcters
2 comentaris
 • Faceless avatar thumb 70
  Alguna cosa que dir?… comenta aquesta pregunta
 • 20 de Febrer de 2019

  Hola. No entenc el comentari, doncs jo ja sabia coneixia eixes declaracions de béns. Eixes declaracions estàn fora de la llei, ja que la llei marca com a punt obligatori la regularitat de la declaració (que ha de ser mensual, des-de el principi del mandat fins al final del mandat) i aquestes declaracions no estàn gens actualitzades. De fet, algunes, com la de Diana Morant Ripoll pareixen que no siguen de veres.
  Aleshores, TORNE A EXIGIR el cumpliment de la llei, que obliga als polítics a fer declaracions MENSUALS.

 • Administrador
  11 de Febrer de 2019

  Hem rebut la seva pregunta. Pensem que es refereix concretament a l'article 11.2.a) de l'ordenança, sobre publicació de les declaracions de béns i activitats dels membres corporatius. Al respecte, pot visitar el següent enllaç, on consten els béns i activitats dels membres corporatius del final de l'anterior mandat (2011-2015), així com els inicials dels membres corporatius de l'actual mandat (2015-2019). Així mateix, té detall individual per cadascun dels regidors/regidores i alts càrrecs:

  http://www.gandia.es/aytg/web_php/index.php?contenido=descripcion&id_boto=509

  Continuem treballant per ampliar el compliment a tots els requeriments.

  Gràcies per la seva participació.