http://governrespon.gandia.org/va/pages/20

El Govern Respon

Com Participar

Com Participar

Per a participar cal registrar-se prèviament, amb un compte de correu vàlid, que s’usarà per al nom d’usuari i contrasenya. Els avantatges d’estar registrat ens permetrà:
•    Preguntar directament als membres del govern.
•    Votar sobre les preguntes realitzades.
•    Fer comentaris a les preguntes i respostes.
•    Participar en tota l’activitat d’aquest canal, com algunes propostes, avisos o documentació explicativa que puguen plantejar també des del govern municipal, i que anirem ampliant en el temps.

La participació en el canal Web municipal del Govern respon comporta l’acceptació de les “Condicions d’ús i funcionament del canal del Govern Respon”, i que coneix i compleix les seves condicions d’ús.

La participació i les peticions o preguntes es limitaran a la gestió i a l’activitat que realitza el Govern en l’exercici dels diferents serveis i àrees municipals. Les preguntes i les successives opinions estaran moderades per vigilar que no es violen dites condicions i per a garantir un ús respectuós del llenguatge i del contingut, i es suggerirà als autor la seva rectificació, i no seran ateses en cas contrari. En qualsevol cas, no s’ exclourà de cap manera les preguntes o punts de vista crítics o discrepants amb l’activitat o les actuacions que faça el Govern municipal.